perjantai 5. syyskuuta 2014

Pentuja katsomassa

Alan nyt siis kirjoittamaan tätä blogia omasta näkökulmastani, niin kuin edellisestä postauksesta olette voineet huomata. Minusta voitte lukea tietoa hihnan toisessa päässä-sivulta.

Olemme nyt käyneet katsomassa pentuja joka viikonloppu eli silloin kun pennut ovat olleet 1 viikon, 2 viikon ja 3 viikon vanhoja. Nyt pennut lähestyvät neljän viikon ikää. Lumo on ollut hyvä mamma ja hoitanut hommansa kunnolla. Lumo on nyt ollut vähän kuninkaalinen ja kasvattaja on joutunut syöttämään häntä kädestä. Lumohan on viralliselta nimeltään Lumikuningatar. Aika osuva nimi :D
Lumon pennut 2 viikkoa
 Pennuilla oli ripulia ensimmäisen ja toisen elinviikon aikana. Tämä johtui luultavasti Lumon antibiotista. Muutama pentu sitten ei enää syönyt paljoa ja painon nouseminen pysähtyi. Kasvattajan mielestä tilanne näytti jo niin huonolta, että pikkuinen Elon Raikas Vire ei enää näkisi seuraavaa aamua. Onneksi kasvattajan luona oli samaan aikaan myös toinen narttu,Viivi, jolla oli pennut. Lumon pienimmät pentuset sitten menivät pariksi päiväksi Viivin hoiviin ja kun Lumo oli valmis ottamaan pennut takaisin hän meni sen huoneen portin taakse, missä Viivin pennut olivat ja vaati pentunsa takaisin.
Lumon pennut 3 viikkoa.
 ^Lumo ajatteli tulla pisupapereiden päälle imettämään, ettei tulisi muualle niin paljon sotkua.

Lumo mamma hoitaa huolella

Pentukasa

Nyt pennut voivat hyvin, opettelevat kävelemään, syömään kiinteää ruokaa ja tekemään asiansa sanomalehdelle. Meille on tulossa Lumon pentueesta Lumolle kaveriksi Elon Lämmin Henkäys kutsuma nimeltään Halla. Elikkä kohta kämpässämme pyörii kaksi ihanaa hännän heiluttajaa. En malta odottaa, koska nyt olen joutunut olemaan monta kuukautta ilman koiraa. Minulle tämä on todella hankalaa, kun ei ole lenkki seuraa, eikä kukaan anna ihania pusuja. Lumo ja Halla tulevat kotiin 25.9.2014 eli enää kolme viikkoa! :) Pentujen viikkokuvat näkyvät kasvattajan nettisivuilta, osiosta uutiset, johon pääset tästä. 
Halla 3 viikkoa

Halla opettelee syömään kiinteää ruokaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti