sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Lumo ja Halla kotiin 25.9.2014

Vihdoin! Tätä päivää olen odottanut siitä asti, kun Lumo lähti kasvattajalle. Kävimme hakemassa Lumon ja Hallan torstai iltana kotiin. Kun saavuimme kasvattajalle Lumo tuli iloisesti moikkaamaan ja jotenkin vain tiesi, että tänään lähdetään kotiin. Hoitelimme paperihommat ja sen jälkeen Lumo kävikin hyvästelemässä pennut kahteen otteeseen. Kun Halla nostettiin pentuaitauksesta, Lumon ilme oli sellainen "Ai, sä lähdetkin mukaan"
Lumon pennut jäävät katsomaan kun mamma lähtee

"Moi mami"

Halla hyvästelee mummonsa

Tultiin ulos, Lumo hyppäsi suoraan autoon ja istahti omalle paikalleen. Halla vinkui alkumatkan, Lumo ei sanonut mitään, oli vain ihan hiljaa. Halla nukahti Lumon kylkeen loppumatkaksi ja siinä ne sitten tuhisivat.

Kotiin tultuamme Halla oli super reipas ja tutki kaikki mahdolliset paikat. Lumo pääsi lenkille ja lempi puuhansa pariin, eli pihan vahtimiseen ja ohi ajavien mopojen ja rkkojen haukkumiseen. Halla vähän ihmetteli, että mitä se mamma oikein möykkää.
Toisena päivänä kävimme Hallan kanssa tutustumassa ulkomaailmaan mamman kanssa ja ilman. Halla oli aivan yhtä rohkea ilmankin ätiään. Olen tosi ylpeä pikkusesta!
"Mamma oota!"


  Halla pääsi myös tutustumaan Lumon bestikseen Nellaan. Nella vähän väisteli pikkukamua, mutta Hallaa kiehtoi kovasti Nellan häntä. Halla kävikin kokeilemassa pikku hampaillaan Nellan häntää.Halla ja NellaKolmantena päivänä kävimme autolla Mustissa ja Mirrissä & Hööksissä. Halla reippaana katseli ympärilleen ja sai lelun, heijastinliivin ja turvavyön. Halla tutustui myös Portugalinvesikoira Neveen

Sylistä on turvallista tutustua
Lumo on kauhean nälissään, kun ei saa niin paljon ruokaa, kuin yleensä, koska maidon tuleminen pitää saada loppumaan. Siispä Lumon lenkkiherkkuna on tälllä hetkellä porkkanat, joita hän popsii innoissaan.

Hallaa Lumo komentaa ja alistaa, mutta myös leikittää ja puhdistaa. Jos Halla tekee pisut sisälle Lumo vieläkin siivoaa ne ja välillä heltyy antamaaan vielä maitoa. Lumo on hyvä äiti <32 kommenttia:

 1. Paljon onnea pienestä kotiin muuttaneesta Halla-pentusesta ja oli varmaan ihanaa saada Lumo takaisin kotiin! Ajatella miten ihanaa niillä on kun saavat olla yhdessä, äiti ja tytär - se on koiramaailmassa harvinaista. Ehkäpä pääsen pörröttämään pikku-Hallaa ensi keväänä katselmuksessa taikka jossakin muualla :)
  Hyvää syksyä ja pirteitä pentupäiviä!
  Toivoo, Wiima-täti perheineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja todellakin ihanaa saaa koirat kotiin! :D Juu, Onnellisia ovatkin ja Katselmukseen aiomme tähdätä, joten siellä ainankin sitten nähdään, jos te pääsette tulemaan :)
   Samoin! :)

   Poista