lauantai 31. lokakuuta 2015

Lumo sulholassa

Lumon juoksut alkoivat pari viikkoa sitten. Näistä juoksuista Lumo astutettaisiin. Lumon sulhaseksi on valikoitunut oikein hieno herra, viralliselta nimeltään Millanun Nappi, tuttavallisemmin Turre. Turre on mukavan reipas ja energisempi kuin Lumo sekä hänen turkkinsa on mahtava, sileä ja suora, toisin kuin Lumolla, joten he täydentävät toisiaan hyvin.

 Ensimmäinen astutus kerta oli tiistaina 27.10. Hetki oli meidän mielestämme oikea, kun Lumo käänsi häntäänsä sivuun ja vuoto oli vaalentunut, mutta Lumo ei antanutkaan astua. Seuraavana päivänä, keskiviikkona 28.10, oli uusi yritys ja astutus onnistui. Perjantaina 30.10 oli vielä toinen astutus, jonne Lumolla oli niin kauhean kova kiire, että ulisi ja uikutti sekä repi käteni irti. :D Nyt oli siis Lumon mielestä täydellinen aika.

Lumo odottelemassa Turrea
Pentujen ensimmäinen laskettu aika on 30.12. Käymme ultrassa 1.12, jolloin selviää tuleeko pentuja ja kuinka monta. Astutus kuitenkin onnistui hyvin, joten pentuja odotetaan syntyväksi. Lumo sekä Turre on molemmat todettu terveiksi Pompen ja DM perinnöllisistä taudeista, joten pentue on sekä Pompen, että DM taudista vapaa.

Lumo ja Turre
Pennuista huolehtii Lumon kasvattaja ja Lumo asustelee hänen luonaan pentujen syntymästä niiden luovutukseen asti. Onneksi tällä kertaa meillä on kotona sentään Halla, kun viimeksi jouduimme selviämään kaksi kuukautta ilman yhtään koiraa. Jos sinua kiinnostaisi tarjota Lumon pennulle rakastava ja huolehtivainen koti, käy ihmeessä katsomassa lisätietoja Kennel Villi-Joikhun nettisivuilta.


Millanun Nappi "Turre"

Turren silmät ok, polvet ok, kyynärät 0/1 ja lonkat B/B

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti