perjantai 11. joulukuuta 2015

Lumon pentujen Pevisa-tarkastus

Vihdoin koitti päivä jona Hallan silmät, polvet, lonkat ja kyynärät kuvattiin. Pevisa tarkastus oli Mevet nimisellä eläinlääkäriasemalla. Samaan aikaan kuvattavana olivat myös kaikki Hallan sisarukset Nallea lukuun ottamatta eli seitsemästä pennusta kuusi. Oli todella mukava nähdä miten Hallan sisarukset olivat kasvaneet!

Ensin Hallalle laitettiin silmätipat ja hänen silmänsä kuvattiin. Ne olivat terveet. Sitten Hallalle annettiin nukutuspiikki. Neiti yritti kovasti taistella unta vastaan, mutta loppujen lopuksi hänen jalkansa pettivät.

Oikealla Hallan sisko Nella nukutettuna
Hallan sisko Vire unten mailla
Vasemmalla Uuku, oikealla Halla ja takana Luna.
Into hieman rauhallisempana kuin yleensä
Kaikilla Hallan siskoilla Vireellä, Nellalla, Lunalla ja Uukulla olivat lonkat A/A ja Intolla lonkat olivat B/B. Silmät, polvet ja kyynärät olivat ok. Hallankin lonkat olivat A/A, polvet 0/0, mutta kyynärät lähtivät Kennelliittoon 1/1. Mutta meidän iloksemme ne tulivat sieltä takaisin 0/0 eli Hallakin on täydellinen paketti niin kuin Lumo.

Röntgenkuva Hallan lonkista
Röntgenkuva Hallan kyynäristä
Olen todella iloinen hyvistä tuloksista koko pentueella! Tästä saamme kiittää Lumon ja Hallan kasvattajaa.Into juuri heränneenä

Into sekä Luna

Hallan ja Vireen (edessä) koko vertailua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti