sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Syyskuulumisia

Viime viikolla meillä alkoi kauan odotettu agility. Koiratkin olivat ihan innoissaan, jopa Lumo! Halla istui kentän laidalla tavalliseen tyyliinsä uikuttaen, "Miksi minä en pääse tonne kun toi toinenkin pääsi!" No, kyllä se Hallankin vuoro sieltä koitti.

Nyt ensimmäisellä kerralla meillä oli tosi helppoja tehtäviä: puomi ja putki-este -pätkä. Putki-este -pätkällä treenattiin persjättöä ja eteen lähettämistä. Halla meni ihan super nopeasti! Hallan palkkana toimi vinkupallo ja eteen lähetyksessä nami. Halla rakastaa putkia, joten pallopalkan saatuaan se juoksi pallo suussa putkeen uudestaan ja uudestaan. Puomi meni Hallan kanssa hyvin ja sinnekkin Halla oli menossa heti perään uudelleen. Puomilla käytin Hallalla palkkana namia ja kerran myös vinkupalloa.

Lumo nukkui kentän laidalla ennen omaa vuoroaan ja olin melko varma, että kentällä hän vaan löntystelee, mutta kentälle päästyään Lumpasta lähtikin tosi paljon vauhtia. Putki-este -sarjassa persjätössä meitsi ei kerennyt Lumon edelle, kun lähdimme yhtä aikaa. Yleensä Lumon kanssa juoksen ties kuinka kaukana edellä ja yritän hoputtaa tyttöä. Eteen lähetyksissäkin Lumo oli super nopea! Lumolla käytin palkkana lihapullaa ja juustoa. Puomin Lumo meni normisti, hyvin ja vauhdikkaasti.

 Olen molemmista tosi ylpeä! Lumo taisi kuulla, kun alussa mainitsin, että jos hän vaan löntystelee niin alan käymään agilityssä vain Hallan kanssa. Harmittaa, kun meillä on treenit vain joka toinen viikko. Ajattelin, että alan nyt käymään joka toinen kerta Lumon kanssa ja joka toinen Hallan. 

Treeneistä on videomateriaalia ja liitän sen tähän postaukseen heti, kun saan sen kamerasta ulos ja editoitua :)

Tähän voisin laittaa eilen ottamiani kuvia mökiltä: 
"Mami mä syön sut"

Hallalla on pevisa 9.11.2015 eli hänet nukutetaan ja tarkistetaan silmät, lonkat, polvet ja kyynärät. Siitä tulee Hallalle varmasti aika jännittävä päivä.
Halla esittelee liikkeitään

Lumolle on kaavailtu toisia pentuja seuraavista juoksuista. Juoksujen pitäisi laskelmieni mukaan alkaa lähiaikoina. Osa pojistakin on jo kiinnostunut Lumosta. Tällöin jos kaikki menee hyvin Lumolla on jouluna pentuja. Sulhaseksi on valikoitunut Millanun Nappi.

Koirien lempipaikka mökillä on tämä pöytä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti