keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Ultrassa 9.7.2014

Kävimme ultrassa 9.7.2014. Siellä oli mukana kasvattajani, jonka tunnistin heti ja kävin selälleni makaamaan hänen eteensä ja pyysin rapsuttamaan masuani. Ultrassa oli aika jännittävää, kun menimme pimeään huoneeseen ja minun piti maata selälläni. Mahastani ajeltiin vähän karvoja ja laitettiin jotain pahan hajuista mömmöä. Sitten lääkäri tuli jonkun koneen kanssa ja sitä liu'uteltiin mahaani pitkin.
  Eläinlääkäri totesi, että olen kantavana! Hän sanoi myös, että masussani on 4-5 pentua. Kasvattajani mielestä siellä voi olla enemmänkin pentusia.
  Nyt kun saatiin tietää pennuista sain kasvattajaltani penturuokaa, jota sain alkaa syömään. Se on niin hyvää! Olen vähän nirso noille aikuisille tarkotetuille nappuloille, mutta penturuokaa vedän niin paljon kuin annetaan.
  Ruokahaluni ja mahani ovat kasvaneet ja nukun myös enemmän. Koirakaverini ovat ihmeissään kun en jaksakkaan leikkiä heidän kanssa. Olen nyt myös hellyydenkipeämpi. Haluan jopa keskellä yötä ulos pissalle. Nyt on viisi viikkoa takana ja neljä edessä, katsotaan miten käy. Hyvää kesän jatkoa kaikille! :)
   Tässä vielä lopuksi vielä vähän kuvia:
4vk


Heii onks sul nami?


Vuh!

 

2 kommenttia:

 1. Voi miten jännittävää teillä on! Olisipa se Villi-Joikhula hieman lähempänä niin pääsisin palluttamaan Lumon pentuja! Täällä pidetään peukkuja pystyssä että kaikki sujuu hienosti ja että tulee hieno katras kauniita pentuja - ja juuri niin asia tietenkin sujuukin :)

  Halit Lumolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täällä lauma odottelee malttamattomana pentusia :) Toivotaan kaiken sujuvan hyvin!
   Wiimalle rapsutuksia :)

   Poista