keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Katselmus 2015 sunnuntai

Sunnuntaina olivat siis avo ja veteraani kehät. Lauantaina sää suosi, mutta sunnuntaina tuli vettä kaatamalla. Oli kuitenkin mukava tunnelma ja nähtiin pitkästä aikaa myös Lumon sisaruksia.

Lumolta tarkistettiin silmät ja ne olivat ok. Vähän tyttö oli pöpperöisenä, kun ei nähnyt kunnolla. Näkö kumminkin palautui ennen kehään menoa.

Lumo pääsi alkukehästä jatkoon ja sai sinisen nauhan eli EH:n (erittäin hyvä). Lumo ei päässyt loppukehään, mutta olen hurjan ylpeä Lumon suorituksesta! (Paras tähän menessä)
Lumon sisko Wiima (Villi-Joikhu Lumihohto) kehän laidalla odottelemassa vuoroaan.

Lumo ja hänen veljensä Hukka (Villi-Joikhu lumituisku)

Viivi (Villi-Joikhu Hymyhuuli) menestyi hyvin ja sai punaisen nauhan ja pääsi loppukehään.

Hukka

Lumon arvostelu: Tuomari Janika Wiksten " Isohko kaunis narttu. Hyvä pää jossa stoppi saisi olla parempi, Hyvä ylälinja ja runko. Leveä eturinta. Saisi kulmautua paremmin edestä ja takaa. Kattava turkki tulossa. Liikkuu muuten hyvin, mutta ahtaasti takaa. Purenta ok, Luonne miellyttävä. "

Wiima kehässä

Lumon sisko Takku (Villi-Joikhu Lumihiutale)

Takku kehässä

Wiiman keskittynyt ilme, kun joku syö makkaraa....

..... Ja vieressä tapittaa Lumo.

Wiima kehässä

Lumo kehässä


Lumon ylpeä ilme, kun hän sai sinisen nauhan

3 kommenttia:

 1. Kiva blogi ja ja hyvännäköisiä rodun edustajia! :) Sait uuden lukijan.

  http://lapinkoirakaksikko.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Heippa Pinja! Olipa kiva tavata taas katselmuksessa. Kivoja kuvia olette ottaneet - luuletko, että voisit laittaa mulle FB:n kautta tai meilissä (onko sulla mun osoite?) noita Wiiman kuvia?

  Tuon liikekuvan haluaisin kovasti, kun en ole tiennyt, että Wiimalla on noin hyvä takapotku :) kuin kuvassa näkyy. Ja tuon kehäkuvankin, jossa seistä törötetään, ottaisin mielellään, ellei siitä ole liikaa vaivaa. Ja ei mitään kiirettä, kun ehditte =)

  Oikein kivaa kesää teille ja halit molemmille karvakorville =)

  /Terhi

  VastaaPoista