lauantai 16. toukokuuta 2015

Katselmus 2015 Lauantai

Tänä vuonna Katselmus eli paimensukuisten lapinkoirien oma tapahtuma oli Helsingin Vinttikoirakeskuksessa 25-26.4.2015. Lauantaina oli pentujen, junnujen ja nuorten kehät ja sunnuntaina oli avojen ja veteraanien kehät. Halla osallistui siis lauantaina ja Lumo oli lauantaina vain mukana katselemassa ja tapaamassa pentujaan. Lauantaina oli ihanan aurinkoinen ilma.

Tässä kuvia Lumon pennuista:
Into, Villi-Joikhu Elon Rikkaus


Nalle, Villi-Joikhu Elon Arvokas Ajatus. Arvosteluksi tuli: Purenta ok, Vaaleat silmät. Suht. tasapainoiset kulmaukset Kivekset ok, Turkki ikäisekseen hyvä. Ihana avoin sosiaalinen luonne. Tuomarina: Tytti Salonen.

Nalle ja Lumo näkevät ensimmäistä kertaa luovutuksen jälkeen. Lumo tekee selväksi kuka on pomo :D


Veljekset Nalle ja Into jaksavat peuhata keskenään.



Lumo ja Halla ottavat rennosti

Inton arvostelu: " Purenta ok, Urosmainen pää, Turkki ok, Kulmaukset suht ok, Kivekset ok, Tällä hetkellä takaa ahdas. Häntä ok, Luonne ok , hiukan ujo. " Tuomarina: Tytti Salonen.

Uuku, Villi-Joikhu Elon Harras Tunne

Uuku tuomarin kopeloitavana

Uukun arvostelu: " Purenta ok, Hyvät kulmaukset, Turkki vielä hieman pehmeä. Liikkuu ajoittain hyvin . Ihana luonne." Tuomarina: Tytti Salonen.

Halla tuomarin käsittelyssä

Hallan pitkät askeleet. Osasi muuten käyttäytyä tosi nätisti!

Nella, Villi-Joikhu Elon Suuri Arvokkuus

Nellan arvostelu: Purenta ok, Hieman kapea kuono, Hyvät kulmaukset. Liikkuu ajoittain hyvin. Pehmeä turkki. IHASTUTTAVA LUONNE" Tuomarina: Tytti Salonen.

Hallan arvostelu (saa suuremmaksi klikkaamalla)



Tässä vielä tällainen "onnistunut" perhepotretti. Vasemmalta Into, Nalle, Uuku, Halla ja mamma Lumo
Oli oikein ihanaa tavata Lumon pentusia ja nähdä kuinka hurrjasti he olivat kasvaneet! Varsinkin pojat Into ja Nalle olivat menneet jo kookkaasta Lumo-mammasta ohi, vaikka ikää oli vasta päälle 8kk. Kaikki tulivat hyvin toimeen keskenään. Paitsi Lumo vähän komensi pentuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti