perjantai 14. marraskuuta 2014

Hallan ensilumi ja rokotus

Pahoittelen postausten välistä taukoa, kun on tässä ollut kiirettä. Halla näki siis ensimmäistä kertaa oikeasti lunta noin viikko sitten. Halla kuopi lunta, maisteli ja vähän haukahteli sille. Lumo-mamma oli ihan innoissaa lumesta ja piehtaroi oikein kunnolla. Harmi, että tätä riemua kesti vain yhden päivän ja seuraavana aamuna kaikki lumi oli sulanut pois.



"Mitäs tää oikeen on?"



Kävimme Hallan ensimmäisessä rokotuksessa 30.10.2014 kun Halla oli 12-viikkoa. Samalla uusittiin Lumon rabies-rokotus, kun se meni vanhaksi Lumon ollessa pentupuuhissa, joten emme voineet silloin rokottaa. Halla ei edes huomannut rokotusta, kun kiva lääkärisetä antoi nameja. Ei Lumokaan huomannut ensimmäisiään. Lumo oli myös rokotuksessaan kiltisti, niin kuin aina.
Odotushuoneessa

Halla ottaa rennosti
 ^Halla on kyllä kaikissa puuhissa mukana. Tässä neiti auttaa pyykin pesussa ja istuu likapyykkikorissa :D


Kun me Lumon kanssa treenaillaan agilityä ( josta teen nyt parin päivän sisällä postauksen) kaikki kivet ovat Lumolle "pöytiä", joten hypytän Lumon tyyliin jokaiselle vastaan tulevalle kivelle. No, tietenkin Hallakin haluaa olla mukana ja yrittää päästä kiville, mutta joskus ne ovat pikkuiselle liian korkeita. Tällä kertaa Halla löysi pienemmän kiven, jolle pääsee, joten loppu tulos on tämä:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti