keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Toko-kurssi 3

On taas tullut kirjoitustaukoa... Nyt jatkossa lupaan olla edes hieman ahkerampi :D Noniin eli nyt ollaan siis jatkettu samassa paikassa tokoilua missä olimme viimeksikin (ks. edellinen postaus). Tällä kurssilla oli viisi treeni kertaa eli kesti siis viisi viikkoa.
   Ensimmäisellä kerralla kävimme taas läpi ihan perus juttuja, keskityimme perusasennon suoruuteen ja seuraamisen tempon vaihteluihin. Ne menivät jo tosi hyvin! Otimme myös vähän luoksepäästävyys treeniä ja alku kiemurteluiden jälkeen sekin sujui mallikkaasti. Olisin vain halunnut tervehtiä uutta ihmistä.
   Toisella kerralla treenasimme puhelinluetteloa eli tämän harjoituksen idea oli siis että keskittyisin takapäähäni sivulla olessani. Tarkoitus oli että tosin peppuni hieman ohjaajani taakse niin, että perusasennosta tulisi entistä suorempi. Näissä kuvissa näkyy aloitus vaihe eli olin ohjaajaa vastapäätä ja sitten aloin siirtymään sivulle päin.

  Kolmannella kerralla mietimme, että mitä hijottavaa perusluokan liikkeissä vielä olisi, sillä meillä alkaa jo olemaan paketti aikas hyvin kasassa :) No, tulimme siihen tulokseen, että tällä kerralla treenaisimme liikkeestä pysähtymistä eli seisomaan jäämistä. Se alkoi parin toiston jälkeen sujumaan.
  Neljännellä kerralla halusimme kokeilla jotain uutta. Aloitimme noutamisen. Olen aiemmin vain noudellut leikkiessä leluja ja se ei ollut ollenkaan varmaa, että toinko ne takaisin. Nyt aloitimme sillä, että lelu heitettiin tosi lähelle ja minua aina kehuttiin, kun lelu oli suussani. Pikku hiljaa hoksasin, että minun kannattaa tuoda se mammalle niin saan palkkaa. Siitä se noutaminen lähti.


   Viidennellä eli viimeisellä viikolla jatkoimme noutamisen harjoittelua. Osasin tuoda lelun takaisin kun mamma oli kyykyssä ja nyt hän nousi seisomaan. Sekin sujui ja lisäsimme vaikeustasoa. Nyt kun olin noutanut lelun minun piti tulla perusasentoon lelu suussani. Se meni tosi hyvin!
  Tässä oli tämmöinen kooste tästä kurssista. Opimme ja kehityimme ihan hurjasti! :) Mukavaa kevään jatkoa kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti