lauantai 29. kesäkuuta 2013

PEVISAssa

Kasvattaja kennelini Villi-Joikhu ja toinen kenneli nimeltään Puuratar (minun isäni kasvattaja kenneli) järjestivät joukko tarkastuksen eli pevisan. Siellä minulta kuvattiin koko paketti silmät, polvet, lonkat ja kyynärät. Syynä tähän on siis, että kun sijoitusnarttunen olen niin minua on tarkoitus joskus tulevaisuudessa käytttää jalostukseen ja sen takia minut piti kuvata.
  Aamulla ihmettelin kun ruokaa ei kuulunut ja lenkillä ei tullut palkaksi herkkuja, vaikka kuinka nätisti vierellä tassuttelin ja otin kontaktia.
  Iltapäivällä ajoimme Helsingin Mevettiin ja kun astuin sisälle näin paljon ihania paimesukuisia lapinkoiria, joiden kanssa olisin hurjan mielelläni mennyt leikkimään. Yhtäkkiä minulle laitettiin silmätipat ja näköni sumeni.
  Sitten huomasin emoni Dixin ja veljeni Hukan ja Ukon, jotka nukkuivat omituisesti, eivätkä heränneet tervehdykseeni.
Dixi-mami ottaa rennosti

Ukko (Villi-Joikhu Lumiukko) juuri nukutettu

Hukka (Villi-Joikhu Lumituisku) heräilemässä

  Hetken päästä minut nostettiin pöydälle ja katsottiin silmät, jotka olivat ok. Sitten tassuuni iskettiin nukutuspiikki. Kävelin ihan reippaasti omalle paikalleni ja en millään meinannut nukahtaa. Kun olin viimein nukahtanut ehkä jonkun 10 min päästä joku koira haukkui ja nostin päätäni, vaikka olin ihan kanveesissa.
En millään meinannut nukahtaa, vaikka jalat tärisivät

Viimein nukahdin

  Kun minut oltiin kuvattu minulle annettiin herätyspiikki. Dixi-mammaltani kuvattiin vain silmät, joten häntä ei nukutettu, mutta hänelle meinattiiin myös antaa herätyspiikki! Emoni on kyllä aikamoinen viilipytty ja kaiken kukkuraksi Dixillä oli vieläpä juoksut ja kaikki urokset kuolasivat hänen perään ;)
Heräilemässä mamman vieressä <3

   Illalla otin aika rennosti ja nukuin. Kävin yli pienellä lenkillä ja kävelin kuin 15-vuotias mummo.
Seuraavana aamuna olin jo ihan reippaana ja kävin ihan normi lenkillä.
   Tulokseni:
silmät: ok
polvet: 0/0
kyynärät: 0/0
lonkat: A/A
Eli olin siis ihan täydellinen. :)

Hyvää kesää kaikille!

2 kommenttia:

 1. Vau mikä tulosrivi, pelkkää A:ta ja nollaa! Kivaa, onnea Lumo! Noilla tuloksilla sitä kelpaa pentusia maailmaan tehdäkin =) Ja kun vielä on ulkonäköä ja luonnetta niin paketti on kasassa :)

  Toivottavasti meilläkin on samansuuntaisia tuloksia kun lokakuussa käymme samoissa tarkeissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin Wiima siskoselle :)
   Hukallahan oli siis A/A lonkat ja Ukolla B/B muut oli nollaa. A tai B sieltä varmaan tulee kun mamallahan oli A ja iskällä B :)

   Poista