tiistai 6. tammikuuta 2015

Agilitytreenejä

Viidennet treenit:
Tällä kerralla uutena esteenä oli pituus ja rengasta harjoittelimme ekaa kertaa edellisellä viikolla. Tein siis rengas pituus sarjan. Sitten otimme kasatusta radasta muutamia kivoja pätkiä, joita näkyypi tuossa videolla. Lumo meni tosi kivasti, paitsi välillä meni nenä maassa, mikä ei ole Lumon tapaista. Syynä siihen taisi olla edellisiltä kentälle tippuneet lihapullan muruset. Se hieman ärsytti, mutta onneksi tuli tosi hyiä pätkiä ja Lumoon sai lelulla hyvin vauhtia :)

 
Kuudennet treenit:
Tällä viikolla oli Hallan ensimmäinen kerta agilityssä. Halla oli ihan super innoissaan ja kuten videolta voitte huomata pikkuisen mielestä oli epäreilua, että mamma sai olla kentällä, mutta hän ei saanut. Aluksi tutustuimme Hallan kanssa kenttään ja esteisiin. Sitten kokeilimme putkea. Halla oli ihan fiiliksissä ja meni välillä ihan itsenäisesti putken!
Lumon menosta ei tällä kerralla ole paljoakaan videota, koska kameramiehen piti lähteä Hallan kanssa ulos pissalle, mutta teimme tällä kertaa aluksi soikion muotoista pätkää, jossa oli kaareva putki, hyppy, kaareva putki, hyppy. Sen jälkeen menimme kontakti-esteitä. Meni tosi hyvin! Olen niin ylpeä!
 
Seitsemännet treenit:
Lumon kanssa mentiin aluksi suoraa, jossa oli hyppy, sen jälkeen sai valita putken tai puolikkaat kepit ja pöytä. Kepeissä on vielä hiottavaa, mutta muutenmeni hyvin. Sitten tehtiin pussia ja sen perään muutama hyppy. Lumon kanssa pitää vielä treenata puolen vaihtoja, kun ne eivät vielä oikein ole minulla hallussa.
Halla ei ollut tällä viikolla mukana.


Kahdeksannet treenit:
Tällä viikolla teimme Lumon kanssa rataa. Teimme sen kolmessa osassa. Radassa oli tosi kivoja ohjauskuvioita. Tuossa sinisen putken kohdalla ohjaaja vähän kompasteli kengännauhoihin, mutta ei se Lumoa näyttänyt hirveästi haittaavan :D

 
Hallan kanssa vaan fiilisteltiin putkilla ja harjoiteltiin hyppyjä. Hallan mielestä putki oli niin kiva, että sinne piti jäädä vähäksi aikaa ja tulla sitten samaa reittiä takaisin :D Neidiltä löytyy hurrjasti vauhtia ja innostusta ja myöskin ääntä :D
 
Yhdeksännet treenit:
Tällä kerralla kaikki ei mennyt ihan putkeen. Ajattelin, että otan pelkästään Lumon mukaan niin ettei Halla häiritse. No, Lumolla oli jotenkin kummallisesti kauhean väsynyt. Yleensä se odottaa skarppina kentän laidalla omaa vuoroaan, mutta nyt Lumppa vain nukkui. Kentällä se löntysteli. Kun katsoin tätä videota yllätyin, koska Lumo ei näytäkkään niin hitaalle, mutta se oli umpi poikki. Kyllä me kuitenkin jotain saatiin tehtyä. Radalla oli muutama esteen kiertokohta. Meidän täytyy treenata tätä kiertämistä Lumon kanssa vielä paljon. Yksi hauska kohta oli, missä koira täytyi lähettää putkelle putken toisesta päästä. Lumo taas ajatteli että putken yli pitää hypätä, mutta tarketin avulla se sitten tajusi mistä oli kyse.


Olin niin harmistunut Lumon hitaudesta, että yksi ihana ryhmäläiseni kysyi, että haluanko lainata hänen koiraansa, Humua. Humu on superhyper energinen! Siitä minä sain lisää energiaa ja niin sai myös Lumokin. Lumo ihmetteli, että miten minä voin olla kentällä ilman häntä jonkun vieraan koiran kanssa. :D Jäin kyllä jälkeen ja olin vähän hölmistynyt Humun vauhdista, kun sellaiseen en ole tottunut, mutta hauskaa oli!



Kymmenennet treenit:
Tällä kerralla tavoitteena oli vauhti, koska edellisellä kerralla oli sen kanssa hieman ongelmia :D Otin Lumollekkin palkaksi vinkupallon ja siitä tuli kyllä lisää potkua. Nostimme rimoja korkeammalle, joka teki hieman lisää haastetta näin helppoon pätkään. Teimme myös puolikkaita keppejä ja nyt ne alkavat jo sujua paremmin. lopuksi menimme vielä puomin pari kertaa.

Hallan kanssa taas vaihteeksi rallateltiin putkien ja hyppyjen kanssa. Katsokaa kuinka Halla vain itsekseen juoksee putkien läpi :D

Tosi paljon kiitoksia kaikille, jotka mahdollistivat tämän! Olemme oppineet hurjasti uutta ja kehittyneet. Kiitos siitä kuuluu ryhmäläisillemme, joilta olemme saaneet huippu hyviä neuvoja ja he ovat myös kertoneet sellaisia asioita, mitä en itse huomaa tekeväni väärin. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti