keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Dixi-mammaa katsomassa

On ollut tosi kiire niin en ole ehtinyt kirjoitella, mutta ennen joulua kävimme katsomassa kasvattajaani Anskua & Dixi-mammaani kennel Villi-Joikhussa.
    Heti kun tajusin pääseväni ensimmäiseen kotiini, ensimmäisen laumani luo, kun kuulin heidän haukkuvan, olin aivan täpinöissäni. Jes, pääsen katsomaan syntymäpaikkaani! Kun pääsin autosta ulos juoksin suoraan ulkoaitauksen luokse, jossa Joikhu lauma haukkui. Lähdimme suoraan lenkille ihanan isolle metsä alueelle. Siellä saimme juosta vapaana.
     Minä leikin Demin (Savujoen Sinivuokko) kanssa. Demi on lauman nuorin, suunnilleen minun ikäiseni, joten meillä synkkasi tosi hyvin. Tähän Joikhu laumaan kuului myös Deisi (Villi-Joikhu Ilonsykähdys), joka on tosiksi nuorin. Deisi on kunnon leikkitäti, hän leikitti myös minua kun olin pieni. Sitten tietysti mukana oli ihana äitini Dixi (Villi-Joikhu Super Säpinä), joka suurimman ajan lenkistä kulki ihmisten vieressä pyytämässä nameja. Samoin minäkin lenkillä teen aina silloin kun ei ole leikkikaveria. Sitten vielä lauman vanhin Dina-rouva (Villi-Joikhu Nappisilmä) joka tarpeen vaatiessa aina komentelee ja ilmoittelee. Dina kulki joukon viimeisenä ja hän rakastaa uimista, joten tuollakin lenkillä kävi syvemmissä vesilätäköissä kahlaamassa.
    Oli aivan ihana päivä ja olin todella onnellinen päästessäni alkuperäisen laumani luokse. Olin kotonani.
     Tässä päivältä vielä pari kuvaa, mutta valoa oli erittäin vähän, kun oli sattumoisin talvipäivänseisaus, joten kuvat eivät ole kovin hyviä:
Demi (edessä) & minä (takana)

Dixi-mamma (vas.) & Deisi

Demi heijastinliivissään & minä

Joikhu lauma: vasemmalta Demi, Deisi, Dixi & Dina

Dina (edessä), Dixi, minä & Demi
Ihana Dixi-mamini <3

2 kommenttia:

 1. Minkähän värinen tuo Deisi on?
  Kaunokainen :)

  Meillä on Maurilla menossa kunnon karvanlähtö. Hyvähän se on nyt pudottaa talviturkki pois, kun pakkaset on vasta edessä päin.. saattaa tulla pakkasilla kylmä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Deisi on rekattu riistaparkiksi & jep se on kaunis :)

   Niin Lumokin on nyt ihan karvaton kun pakkaset tulivat ja pudottelee täällä nyt viimeisiäkin karvojansa, mutta kyllä se ulkosalla viihtyy :D

   Poista