torstai 13. joulukuuta 2012

Pahoinvointia :(

Minulla oli viime viikolla aika paha olo. Oksensin sunnuntai-, maanantai- ja tiistaiaamuina aina ennen seitsemää. Laumani alkoi kovasti ihmetellä: "Onhan se normaalia, että koira oksentaa, mutta että kolme päivää peräkkäin...."
     Sitten laumani päätti viedä minut eläinlääkärille ja he soittivat päivystykseen. Eläinlääkäri-täti sanoi: "Tuollainen oksentelu on normaalia nuorille koirille. Ne oksentavat nälkäänsä. Antakaa isompi iltaruoka ja myöhemmin. Ei tänne tarvitse tulla näyttämään." Niinpä he noudattivat ohjeita ja sain enemmän ruokaa :D
     Sen jälkeen keskiviikko ja torstai menivät hyvin ilman oksentelua, mutta sitten oksensin taas perjantaiaamuna ja vielä lauantainakin. Sen jälkeen laumani oli varmasti viemässä minua eläinlääkärille. He soittivat taas päivystykseen ja se ei ollutkaan auki! 365 päivää muka vuodessa auki! Ja sitten he soittivat toisellekkin eläinlääkärille, mutta sekään ei ollut auki!
      Oksensin vielä sunnuntaiaamuna ja sitten se oksentelun syy selvisi! Olin vahingossa syönyt vähän liikaa kumista prinsessa palloani laumani huomaamatta ja oksensin ison muoviglöntin sitä! Onneksi sain sen pois mahastani. Nyt olen taas jatkanut iloista ja onnellista koiran elämääni :)


2 kommenttia:

 1. Voi sinua Lumolainen, kaikkea ei pitäisi nielaista! Mutta enpä taida sen enempiä tässä ohjeistaa, sillä itselläni on sama vika - aina jotain suussa ja mieluiten myös kurkusta alas, kotiväki saa olla tarkkana koko ajan, että mitä minä typykkä popsin.
  Onneksi ei käynyt hullummin, niin että oksentelulla selvisit, olisihan tuollainen kumipallo voinut jäädä sisällesi kummittelemaankin.
  Miten muuten mahtoi käydä sen extra-iltaruoka-annoksesi, saitko pitää sen vai rupesivatko taas säännöstelemään oksentelusyyn selvittyä? Saitpa ainakin pari päivää oikein herkutella olan takaa :D
  Mukavaa joulun odottelua sinulle ja kotiväelle,
  Terv Wiima-systeri & ihmisläiset

  VastaaPoista
 2. Hei rakas siskoni!
  Niin, olisi voinut käydä hullumminkin, mutta kyllähän minä selviän. Ikävä kyllä en saanut pitää extra-ilta-ruokaani, mutta onneksi saan aika paljon herkkuja :D
  Hyvää joulun odotusta sinulle ja laumalaisillesi!
  T: Lumo

  VastaaPoista